19 Nisan 2016 Salı

Tepe lambası ve siren çakar modelleri

3s ElektronikTepe lambası ve siren çakar yeni modelleri ile piyasadaki en iyi modelleri yaptığını tespit ettik. Peki Tepe lambarındaki model çeşitleri ve renkleri hangisi olduğunu biliyormusunuz gelin birlikte bir göz atalım;

Kırmızı - mavi tepe lambası  % Sarı -Mavi tepe lambası % Sarı - Sarı tepe lambası peki bunlardan baska hangi renk mevcut birde beyaz çakar modelleri var ve bir çok modellerin olduğunuda tahmin edebiliyorum.

Peki Siren çakar modelleri nelerdir onu biliyormusunuz. Bir çok Polis Ekip otosundan bululnan ve itfayiye tepe lambası ve siren, ambulans tepe lambası ve siren, makam araç çakar siren, zabıta aracı tepe lambası ve siren, cenaze arabası ve çakarlı tepe lambası ve siren anos cihazı ve bir çok modeller mevcut

Günün Son dakika magazin haberleri

Günün Son dakika magazin haberleri ile gündemdeki magazin haber akışı ile karşınızdayız. Son günlerde kaçamaklar aşklar dedikoduların hepsi sadece magazin d ile sizlerle birlikte..
Bir kaç gündür magazin haberlerinde dikkatimi çeken husus ünlüler arasındaki boşanma ve gizli aşk başlıkları ile magazin gündemini üst sıralara taşıyanlar ünlüler olduğunu tesbit ettik.
peki neden ünlüler severek evlenip severek boşanıyorlar hiç dikkatinizi çekti mi? Ya aralarındaki aşk bittiğinden yada sevgilin azalıp yeni aşklara yelken açtıklarını düşünüyorum. Sizce hangisi doğru peki?