7 Ocak 2013 Pazartesi

Herkes ’Maskeli’yi Konuştu

Magazin Haberleri; ’Kurtlar Vadisi Pusu’nun ’Maskeli’ karakterinin kimliğinin açığa çıktığı bölümü, Twitter’ı salladı. 




Atv'nin sevilen dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun 'Maskeli' karakterinin kimliğinin açığa çıktığı bölümü,Twitter'ı salladı.
Dizinin takipçileri, 'Maskeli'nin kimliğiyle ilgili görüşlerini Twitter'da 'bencemaskeli' etiketiyle paylaştı. Hakkında 11 bin 154 tweet atılan 'Maskeli', en çok konuşulan konular arasına girdi.
MASKENİN ALTINDAN PUSAT ÇIKTI
Vadi hayranlarının 2 haftadır beklediği bölümde esrarengiz karakterin maskesi Abdülhey tarafından indirilmişti. Peçenin ardındaki yüz ise dizi hayranlarını şaşırttı. Gözlüğü ve peçesi indirilen maskeli karakter, Süleyman Çakır'ın oğlu Pusat Çakır çıkmıştı.
Maskesi inen Pusat Çakır'ın kızarmış gözleri ve yüzündeki asık ifade de dikkatlerden kaçmadı. Ekran başındakiler şimdi, Pusat'ın neler yaşadığını, o maske ve pelerinin içine nasıl ve neden girdiğini merak ediyor.
TWİTTER'I SALLAYAN KARAKTER
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin hayranları dizinin yayın süresince Twitter'da ' #bencemaskeli ' etiketiyle düşüncelerini dile getirdiler. Birbirinden farklı tahminler yürüten dizi hayranları şu mesajları paylaştılar:
-Polat gençler sakin olun. Jeton şimdi düştü bende. En başta maskeli bombadan kaçtığında Pusat Abdülhey'in yanındaydı.
-Polat alemdar olmasa bile arkasındadır..Bu hareketler,zekice eylemler,baskınlar anca polatın işi..
-" aç aç aç " diye bi ses mi duydum
-bize bu 10 yıl o hareketi sadece polatın yapabilceğini öğretti
-Laz ziya... yok yok nesrin... pala'da olabilir. Muro'nun oluruna var. Ya da elif eylül.. dur ya buldum vallahi nazife anne!

Hiç yorum yok: