26 Ekim 2012 Cuma

Eda’yı çabuk unuttu

Üç yıl önce sörf dersleri verirken âşık olduğu Eda Taşpınar’dan ayrılan Bora Kozanoğlu, hız kesmeden yeni bir birlikteliğe yelken açtı 




Ünlü sporcu önceki gün ismini açıklamadığı sevgilisiyle ilk kez HT Magazin objektiflerine takıldı.

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜLDÜ
Milli sörfçü Bora Kozanoğlu hızlı çıktı. Sosyetik ikoncan Eda Taşpınar'la üç yıl birliktelik yaşayan yakışıklı sporcu geçtiğimiz günlerde ilişkisine son vermişti. Taşpınar ve Kozanoğlu, ayrılığın ardından bu kararı birlikte aldıklarını açıklarken konuyla ilgili fazla yorum yapmamıştı. Henüz ayrılığın üzerinden bir ay geçmeden ünlü sporcu kendisine yeni bir sevgili buldu. Önceki gece Çeşme Alaçatı'da genç bir kadınla sarmaş dolaş eğlenirken görülen Kozanoğlu, sabah aynı güzelle ATVkeyfi yaptı. 


YÜZÜNÜ GİZLEDİ AMA... 
Yeni sevgilisiyle Çeşme Alaçatı'da romantik görüntüler sergileyen milli sörfçü, dört çeker arazi aracı ATV'nin üzerinde HT Magazin objektiflerine yakalandı. Kız arkadaşının arkasında oturan ve beline sarılan Kozanoğlu, fotoğraflarının çekildiğini fark edince yüzünü gizlemeye çalıştı, ancak başarılı olamadı. Aşk acısını çok çabuk unutan Kozanoğlu, yeni birlikteliğiyle ilgili soruları yanıtsız bırakırken sevgilisinin kim olduğu büyük merak konusu oldu. 

Hiç yorum yok: