14 Kasım 2012 Çarşamba

Magazin Habercilerinden kaçamadılar

Derin Mermerci yeni sevgilisi Kaan Urgancıoğlu ile Beyoğlu’nda eğlendi. Magazin basınından kaçmaya çalışan sosyetik güzel, lüks arabasıyla çıkmaz sokaklarda trafik kurallarını alt üst etti 



Aşkları geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde ortaya çıkan Derin Mermerci ve oyuncu Kaan Urgancıoğlu, önceki gece katıldıkları bir davet sonrasında soluğu Beyoğlu'nda aldı. Asmalımescit'teki Otto Bar'da eğlenen çift, basının geldiğini öğrenince arabalarını trafiğe kapalı alanda olan mekanın kapısına sıfır şekilde yanaştırdı.

Her şeye rağmen görüntü vermekten kurtulamayan Mermerci ve Urgancıoğlu, mekanı el ele terk ederek hızla arabalarına bindi. Asmalımescit'te basından kaçmak isteyen sevgililer, çıkmaz sokaklara girince ne yapacağını şaşırdı. Trafik kurallarını hiçe sayan Mermerci ve oyuncu aşkı, daha sonra İstiklal Caddesi'ne çıkarak evlerinin yolunu tuttu. 


KiMLER GELDi KiMLER GEÇTi
* Derin Mermerci, kaçak işadamı Cem Uzan'la yaşadığı aşkla olay yaratmıştı.
İşadamı
* Mehmet Germiyanlıgil ve borsacı Tolga Egemen de Mermerci'nin aşk listesine girdi.
* Mermerci, Ralf Tezman ve Hakan Kosif'le de aşk yaşadı.

* Sevgililer, önce GQ Türkiye dergisinin önceki akşam Hasköy İplik Fabrikası'ndaki ödül törenine katıldı. Transparan kıyafetiyle objektiflere mutluluk pozu veren Derin Mermerci, gece sonunda ise soluğu Beyoğlu'nda aldı.

Hiç yorum yok: